ЩОБ СВІТ СТАВ КРАЩИМ І ДОБРІШИМ

Опубликовано: 27 Сентябрь 2017

Понад п'ять років триває співпраця виробничо-комерційної фірми «Комплект» та державного підприємства «Одеський регіональний центр стандартизації, метрології та сертифікації».

Підприємства працюють в різних сферах. Фірма «Комплект» спеціалізується на виготовленні засобів охорони праці, які дозволяють забезпечити безпеку практично будь-якого робочого процесу. А держпідприємство «Одесастандартметрологія» виконує широкий спектр метрологічних робіт, забезпечує підприємства Одеського регіону актуальною нормативною документацією, проводить сертифікацію продукції і систем якості.

Але, незважаючи на відмінність у сферах діяльності, продукції, що виробляється та послугах, обидва ці підприємства займають активну позицію в соціальному житті регіону, пропагують поліпшення життєвих стандартів, які орієнтовані на задоволення вимог і очікувань суспільства. Їх об'єднує прагнення зробити наш світ трохи кращим, добрішим, безпечнішим і якіснішим. І зробити це можна не тільки в рамках виробничо-господарської діяльності окремого підприємства, а й шляхом спілкування колективів, обміну досвідом та інформацією, участю в культурному житті, виставках і конкурсах.

Щорічно, починаючи з 2012 року, фірма «Комплект» бере участь в конкурсі «100 кращих товарів України», який проводився на базі ДП «Одесастандартметрологія». З минулого року з ініціативи керівників провідних підприємств регіону та підтримки Одеської ОДА, в ДП «Одесастандартметрологія» був заснований новий конкурс-«Одеська якість». Серед 46 підприємств - учасників конкурсу, широко була представлена і продукція ВКФ «Комплект», якість якої високо оцінили члени незалежного компетентного журі конкурсу, присвоївши заслужену нагороду «Лідер якості».

Цікавий досвід обох підприємств і в організації конкурсів дитячої творчості. Так, наприклад, протягом кількох років діти працівників ВКФ «Комплект» брали участь в конкурсі-виставці "Хочу жити в якісному світі", виставляючи на конкурс свої малюнки. Щоб вже з юного віку в свідомості дітей, як наймолодших споживачів, формувалися і асоціювалися уявлення про якісну і безпечну продукцію, про прекрасний світ, який їх оточує і який так необхідно зберегти.

А ось на ВКФ «Комплект», у вересні цього року, підведені підсумки вже шостого конкурсу дитячої творчості з цікавою назвою «СІЗаврік». Основна його мета - формування у підростаючого покоління культури безпеки праці, відповідального ставлення до життя і здоров'я. Колектив підприємства створив чудову атмосферу під час конкурсу і при підбитті підсумків, забезпечив об'єктивну оцінку робіт юних обдарувань незалежним журі. Переможці конкурсу «СІЗаврік» 2017 отримали чудові призи, а також деякі види продукції ВКФ «Комплект».

А ось конкурс «Одеська якість» 2017, який проводить ДП «Одесастандартметрологія» ще триває. «Комплект», як один з найактивніших учасників, претендує на чергову перемогу. І вже до кінця року будуть підведені підсумки та названі кращі товари та послуги Одеси та одеської області.

Колективи обох підприємств і надалі мають намір співпрацювати, підтримувати активну позицію, беручи участь в різних заходах регіону, ініціювати, проводити і брати участь в конкурсах, в складі журі, надавати спонсорську допомогу. Тому що хочуть, прагнуть і роблять все для того, щоб наш світ став кращим і добрішим, а життя безпечніше і якісніше.