Семінар"Вимоги стандартів НАТО до систем якості"

Опубликовано: 31 Октябрь 2017

На початку жовтня вже вдруге на базі ГП " Одесастандартметрологія" пройшов семінар «Вимоги стандартів НАТО до систем якості. Інтеграція вимог військових стандартів України в СУЯ підприємства».

Проведення семінарів відбувається у рамках підготовчої роботи зі створення національної системи сертифікації оборонної продукції по стандартам НАТО.

На сьогодні перед збройними силами України та нацгвардією стоїть завдання активно впроваджувати стандарти НАТО задля забезпечення сумісності ЗСУ з арміями країн – членів НАТО.

У вказаному семінарі взяли участь фахівці провідних підприємств оборонно-промислового комплексу (ОПК) України. Деякі підприємства вже вдруге направили своїх фахівців до Одеси.

Один з викладачів семінару є керівник служби якості ТОВ «Телекарт-Прибор» - Кравченко Олексій Сергійович. Фахівець в області розробки та впровадження стандартизованих систем менеджменту, автор декількох книг, приймав участь у впровадженні систем управління якістю на базі багатьох стандартів, у тому числі стандартів НАТО.

Окремі теми семінару викладала керівник відділу сертифікації систем менеджменту якості, аудитор ДП «Одесастандартметрологія» - Литвиненко Тетяна Валеріївна.

Ділова атмосфера та акценти викладачів на практичні аспекти дозволяють ефективно засвоювати наданий матеріал, який у подальшому дозволить слухачам впроваджувати системи за стандартами НАТО на своїх підприємствах.