XVI міжнародний промисловий форум - 2017

Опубликовано: 01 Декабрь 2017

Фахівці ДП «Одесастандартметрологія» відвідали одну з провідних світових виставок - XVI міжнародний промисловий форум – 2017. Форум пройшов з 21 по 24 листопада у міжнародному виставочному центрі у Києві.

На виставці були представлені технології устаткування 337 підприємств з 29 країн. Досягнення Одещини представляли 8 провідних підприємств: ТДВ «Зонт», ПП «Ідель», ТОВ «Станкосервіс-Юг», НДЛ «Мехатроніки та робототехніки» та ін.

Перебування на Форумі надало можливість ознайомитися із сучасними розробками та провідними зразками українського машинобудівного комплексу. Особливу увагу фахівців ДП «Одесастандартметрологія» було залучено до експозицій, де були виставлені контрольно-вимірювальні прилади, лабораторне та випробувальне обладнання, еталони, тощо.