ПІДВЕДЕНІ ПІДСУМКИ КОНКУРСУ «ОДЕСЬКА ЯКІСТЬ» - 2017

Опубликовано: 26 Декабрь 2017

Стало вже традицією перед Новим Роком підводити підсумки конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «Одеська якість».

У конкурсі 2017 року, який стартував в травні, брали участь підприємства, організації та підприємці не тільки Одеси і Одеської області, а й представники інших областей.

Про участь у конкурсі «Одеська якість» - 2017 заявили 42 підприємства. А ось вимоги і умови конкурсу виконали тільки 28 підприємств з 35 видами своєї продукції.

Оцінювали якість товарів, робіт і послуг незалежні експерти. Після чого результати експертної оцінки були винесені на розгляд представницької конкурсної комісії, очолюваної Генеральним директором ДП «Одесастандартметрологія» Гукасяном А.П. До складу комісії, яка складалася з семи осіб, увійшли представники Одеської обласної державної адміністрації, Одеського обласного територіального відділення Антимонопольного Комітету України, Одеської регіональної торгово-промислової палати, Держпродспоживслужби в Одеській області, Одеської міської Ради, державного підприємства «Одеський регіональний центр стандартизації, метрології і сертифікації».

Робота комісії була досить складною. Адже необхідно було об'єктивно оцінити різні за призначенням товари і послуги. Основними критеріями оцінки стали якісні характеристики, споживчі та інші властивості продукції. Особлива увага приділялася наявності підтверджуючої документації: сертифікатів відповідності продукції, виробництва, систем якості, атестованих і випробувальних лабораторій, протоколів випробувань, використання інноваційних технологій, екологічність.

21 грудня 2017 в приміщенні Вірменського культурного центру пройшла урочиста церемонія нагородження переможців Конкурсу.

На церемонії нагородження також відбулась виставка продукції підприємств - переможців, на якій можна було ознайомитися з кращими зразками продукції, продегустувати деякі з них і навіть спробувати самим виготовити.

Тут же відбулося представлення-дефіле, яке провели працівники виробничо-комерційної фірми «Комплект», демонструючи спецодяг.

Визнанням конкурсної комісії та почесними знаками «Гордість Одеси», «Лідер якості», «Смак якості», «Товар-новинка» і багатьма іншими були відзначені 35 кращих товарів та послуг Одеси і Одеського регіону.

Представники підприємств-учасників конкурсу розповідали про свою продукцію (товари, послуги), досягнення підприємств і планах на майбутнє. При необхідності - давали консультації.

Урочиста обстановка напередодні Нового року, море квітів, хвилювання конкурсантів, створили святкову атмосферу, залишили незабутні враження у гостей та учасників конкурсу.

Переможець у номінації Нагороджується За продукцію
1 Гордість Одеси ТОВ «Шабо» Промислово-торговельна компанія» Вино ігристе брют біле «Шабо»
2 Гордість Одеси

ПАТ «Одескабель»