Доповнення до процедури нанесення ідентифікаційного номера оцінки відповідності

Опубликовано: 21 Февраль 2018

Оновлено процедуру формування та ведення реєстру призначених органів з оцінки відповідності та визнаних незалежних організацій.

Тепер в реєстрі міститься ідентифікаційний номер органів з оцінки відповідності (ООВ) в двох форматах: повному UA.TR.YYY і скороченому форматі YYY, де:

• UA - умовне позначення України латинськими літерами;
  • TR - умовне позначення, яке означає, що ООВ призначений на виконання робіт з оцінки відповідності вимогам технічних регламентів;
  • YYY - ідентифікаційний номер ООВ.

Крім того, з реєстру виключені відомості про ПІБ керівників органів з оцінки відповідності та визнаних незалежних організацій, адреси електронної пошти та номери телефонів.

Відомості вносяться до реєстру, зокрема, на підставі інформації, наявної в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, про найменування та місцезнаходження органів з оцінки відповідності та визнаних незалежних організацій, випробувальних лабораторій.

Відповідні зміни до Порядку формування та ведення реєстру призначених органів з оцінки відповідності та визнаних незалежних організацій внесені наказом Мінекономрозвитку від 15 січня 2018 року № 26, який набрав чинності 20 лютого.

ДП "Одесастандартметрологія" надходить до числа призначених органів з оцінки відповідності та пропонує весь спектр послуг з виконання даних робіт.