Новий стандарт ISO на біогаз

Опубликовано: 19 Апрель 2018

Опубліковано новий міжнародний стандарт ISO 20675:2018 «Біогаз. Виробництво, кондиціювання, збагачення і використання. Терміни, визначення та схема класифікації».

Стандарт ISO 20675:2018 містить терміни і класифікації, пов'язані з виробництвом, кондиціонуванням, збагаченням і використанням біогазу, а також безпекою та захистом довкілля, продуктивністю і функціональністю під час проектування, виготовлення, монтажу, будівництва, випробувань, введення в експлуатацію, приймання, експлуатації, регулярних перевірок і техобслуговування.

Крім того, у документі наводяться параметри для визначення розміру та типу установок, а також опис методики, умови і процеси розробки інструкцій з охорони здоров'я, безпеки та охорони навколишнього середовища для біогазових установок.