Семинар ISO 22000:2018 в Одессе

Опубліковано новий міжнародний стандарт на випробування властивості шкіри

Опубликовано: 27 Апрель 2018

Опубліковано новий міжнародний стандарт ISO 4098:2018 «Шкіра. Хімічні випробування. Визначення водорозчинних речовин, водорозчинних неорганічних речовин і водорозчинних органічних речовин».

Новий документ описує метод визначення водорозчинних речовин, водорозчинних неорганічних речовин і водорозчинних органічних речовин. Він може застосовуватися для будь-яких типів шкіри. Результат, отриманий за допомогою цього аналізу, залежить від таких факторів, як: ступінь шліфування, температура екстракції, період екстракції, співвідношення шкіри до води.

Для отримання порівнянних результатів необхідно, щоб умови випробувань були точно відтворені.

У всіх випадках, будь-які солі амонію в фільтраті включені як частини водорозчинних речовин і потім розкладаються при прожарюванні. Таким чином, вони сприяють отриманню результату для водорозчинних органічних речовин.

Концентрація солей амонію може бути визначена в фільтраті окремо, якщо це необхідно.