12 липня Степан Кубів перебував в Одесі з робочою поїздкою

Опубликовано: 13 Июль 2018

12 липня Степан Кубів перебував в Одесі з робочою поїздкою

12 липня 2018 року Перший віце-прем’єр-міністр  – Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів перебував з робочою поїздкою у м. Одеса, де взяв участь у Міжнародному форумі з питань технічного регулювання та відвідав низку підприємств регіону.

Довідково

Міжнародний форум з питань технічного регулювання є регіональним інформаційно-просвітницьким заходом щодо нового законодавства у сфері технічного регулювання, стандартизації, метрології та нових умов роботи для підприємств, установ, організацій. Учасники: представники країн-торговельних партнерів України, міжнародних та європейських організації (ООН, ОБСЄ, тощо), керівники провідних підприємств регіону, державних підприємств, установ, організацій, бізнес-структур та асоціацій.