Національний стандарт, що містить настанови щодо розроблення і поставлення на виробництво нових та новітніх харчових продуктів

Опубликовано: 20 Сентябрь 2018
Просмотров: 50

Новітній харчовий продукт це такий харчовий продукт, який суттєво відрізняється від звичайних харчових продуктів, що присутні на ринку та який повинен бути оцінений з точки зору його впливу на здоров’я споживача.

В Україні згідно з наказом ДП «УкрНДНЦ» від 17 вересня 2018 р. № 316 «Про прийняття та скасування національних нормативних документів» прийнятий національний стандарт ДСТУ 3946:2018 «Система розроблення і поставлення продукції на виробництво. Продукція харчова. Настанови щодо розроблення і поставлення на виробництво нових та новітніх харчових продуктів».

Документ прийнятий на заміну ДСТУ 3946–2000 «Система розроблення і поставлення продукції на виробництво. Продукція харчова. Основні положення» і набуває чинності з 01 жовтня 2019 року.

Інформація для Вас
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Отримайте відповіді на Ваші запитання від одного з працівників нашої служби підтримки клієнтів, заповнивши наведену нижче форму. Також будемо вдячні Вам за будь-які зауваження та пропозиції щодо оптимізації роботи підприємства та його відділів.