Семинар ISO 22000:2018 в Одессе

Міжнародний форум з питань технічного регулювання

Опубликовано: 06 Июнь 2018

12-13 липня 2018 р. у Одесі за ініціативи Міністерства економічного розвитку та торгівлі України пройде Міжнародний форум з питань технічного регулювання «Роль стандартів та технічних регламентів для забезпечення сталого розвитку економіки України в умовах глобалізації». Планується, що захід збере понад 300 учасників: міжнародних експертів, представників державних підприємств, установ, організацій, бізнес-структур, асоціацій тощо.

Захід проводиться з метою посилення експортної спроможності української продукції та забезпечення сталого розвитку економіки завдяки впровадженню в Україні вимог міжнародного рівня, підвищення обізнаності українських фахівців і виробників щодо ролі стандартів та технічних регламентів.

Міжнародний форум пройде на базі одного з привабливіших готелів міста Одеса Maristella Marine Residence за адресою: вул. Бернандацці, 2А.

Враховуючи значення питань в сфері технічного регулювання, пропонуємо Вам взяти участь у висвітленні цього заходу міжнародного рівня.

На форуму запланована виставка-експозиція товарів/робіт/послуг підприємств- виробників Одеського регіону.

Після закінчення офіційної частини відкриття Форуму буде проведено брифінг для ЗМІ за участю керівництва області та міста, організаторів Форуму та керівників провідних підприємств нашого регіону.

З урахуванням великого інтересу до даного заходу, в тому числі з боку зарубіжних ЗМІ, просимо вас завчасно, не пізніше 9 липня. пройти акредитацію у організатора Форуму в ДП "Одесастандартметрологія". Питання щодо участі у Міжнародному форумі Ви можете обговорити з контактною особою Наришкіна Ірина (715-00-94; 098-386-34-84; e-mail Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. ).